Vandaag 5

Gisteren 39

Afgelopen week 121

Afgelopen maand 5

Totaal 135623

Crosskarts in De Glind.

 

Tijdens de autocross in De Glind (Achterveld) had de organisator Erwin Sukkel voor een leuke strijd met de crosskarts ( www.crosskartverhuur.nl ) tussen Dakarmannen georganiseerd. Het had een spectaculaire strijd moeten worden tussen Jos Smink, Jan Lammers, Peter Nieuwenburg, Jack Brouwers, Jan van de Bor, Martin v.d. Brink en Jasper v.d. Heuvel maar het weer zat niet echt mee.

Na de vele regen die er was gevallen de afgelopen dagen, was er voor veel deelnemers geen pretje om op de baan te rijden. De 1e ronde ging het alle maal nog behoorlijk, maar de 2e ronde was er geen doorkomen meer aan. De een na de ander zat vast en uiteindelijk werden de plaatsen vastgesteld naar aanleiding van de plek waar de crosskart vast zat.

 

Vandaag was ook de eerste keer dat Jos met de onlangs aangeschafte sprinter met een Audi V8 motor op de baan verscheen. En om dan toch de traditie van niet testen voor de wedstrijd (zoals hij ook met Le Dakar deed) te blijven, ging hij ook vandaag zonder een meter te hebben getest de baan op. Hij eindigde als 3e.

 

Ondanks dat het weer niet meezat is het toch een redelijk geslaagde dag geweest. Enthousiaste deelnemers, veel publiek en fantastische vrijwilligers hebben hier aan bijgedragen.

Voor meer foto's kijk bij www.sminkmachines.nl/foto-s