Vandaag 5

Gisteren 39

Afgelopen week 121

Afgelopen maand 5

Totaal 135623

Galaoptocht in Oss…

 

Dat een dakartruck veel kan is bekend, maar dit was bij ons team nog niet eerder voorgekomen. 

Één van de jongere familieleden had Jos benaderd of hij haar naar een galafeest kon begeleiden. En ja, wat is het antwoord als Ilse Ulijn (zijn lieve achternichtje) hem die vraag stelt, dan kun je natuurlijk geen nee zeggen.

Dus een uitzondering werd gemaakt. Normaal is een ritje van Hoogland naar Nuland in drie kwartier zo gemaakt. Maar met de truck van Edwin ( truck van Jos zat geen bakzeil meer op) werd het dit keer een rit van anderhalf uur door de nodige file onderweg.

 

Maar eenmaal in Nuland aangekomen was dat leed al snel vergeten. Daar stond Ilse met Ilona van Liempt (haar vriendin) al stralend op Jos te wachten. Snel ingestapt, nou ja snel (in galajurk in de truck komen is niet eenvoudig) en richting Oss voor de optocht van Het Hooghuis Zuid en West  waar zo’n 200 examenkandidaten met vele spectaculaire voertuigen werden voorgereden voor de feestzaal van stadscafé De Ontmoeting voor het galafeest.   

 

Ilse en Ilona hadden een prachtig feest en kregen de volgende dag de uitslag te horen dat ze waren geslaagd voor het VMBO diploma.

Ilse en Ilona namens ons hele team: “Van harte gefeliciteerd”.