Vandaag 113

Gisteren 124

Afgelopen week 683

Afgelopen maand 2596

Totaal 255233

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

71. Uitzendingsschema van de Libyarally op RTL 7

.

70. Beelden van de Libyarally 2016

2016-44-20

 Klik op de afbeelding voor de video

69. Weer thuis.

 

Via twee totaal verschillende wegen komt het team naar huis. Eerst komen Daniël, Arie en Jos met het vliegtuig.

Deze heeft één uur vertraging maar komt toch één uur te vroeg op Schiphol aan. Hoe de planning op zo’n vlucht werkt, vertel het maar….

 

Maar dan het verhaal van Henny, Jan en Peter. Op vrijdagochtend richting de haven om de trucks in te klaren voor een tocht over het water richting Frankrijk. Uiteindelijk wordt het vrijdag aan het einde van de middag voordat de trucks op het schip kunnen. Door de strenge controle wordt alles binnenste buiten gekeerd. Maar uiteindelijk is het dan zover, het schip vertrekt.

 

Maar dan niet richting Frankrijk zoals de bedoeling is, nee hij gaat eerst via Tanger naar Barcelona om dan door te varen naar de haven van Sete in Frankrijk.

Maar wat blijkt. Naar Sete in Frankrijk, nee, dat gaat hem niet worden. Dus geheel onverwacht gaat in Barcelona  de karavaan van boord. Tenminste dat is de bedoeling.

 

Een busje blokkeert de uitgang van het schip en is allerminst van plan deze te verplaatsen. Met als gevolg dat de gemoederen hoog oplopen, omdat men naar huis wil en geen zin heeft in dit gedoe.

Inmiddels is het zondagavond en onder politiebegeleiding toch het schip kunnen verlaten en zo kunnen ze aan de laatste 1600 km beginnen.

 

Na 400 km en een korte nachtrust de laatste 1200 km naar huis. Henny en Jan met de Elephant 2 en 4 en Peter rijdt met de truck van Martin van de Brink.

En dan eindelijk, eindelijk weer thuis. Henny rijdt de beide olifantjes netjes de stal in en daar staan alle familieleden om de laatste drie teamleden welkom te heten. Zichtbaar vermoeid maar met een hele ervaring rijker is dan eindelijk het team weer compleet. 

-

68. Nog even nagenieten van de Libyarally 2016

67. Bedankt.

 

Het team heeft genoten van de belevenissen tijdens de Libyarally in de woestijn, maar ook in de dagen onderweg er naar toe. Nu weer onderweg terug naar huis.

Maar de thuisblijvende familieleden, vrienden, kennissen, fans en iedereen die de Libyarally heeft gevolgd, hebben genoten van de belevenissen van het team in de vorm van alle beelden, foto’s en verhalen.

 

En daarvoor willen we iedereen bedanken o.a.:

Gert Duson (en al zijn mensen)  voor het organiseren van de Libyarally 2016

Philip Snoeck voor de info en foto’s

Rob Steltman voor de films

Marcel Vermeij voor de foto’s

Het team dat ervoor heeft gezorgd dat er verhalen en beelden gemaakt konden worden.

-