Vandaag 3

Gisteren 101

Afgelopen week 224

Afgelopen maand 1093

Totaal 207324

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

031-2018

 

Daan (Daniël) is de baas…

 

Wat een mooie dag had moeten worden, werd een drama. Om ongeveer 9.00 uur gestart. Maar de truck was niet vooruit te branden. Al vrij snel in het begin begon de truck in te houden. En ga dan maar eens bedenken wat het kan zijn.

 

Als eerste werd gedacht aan een verstopte brandstoffilter. Peter probeerde nog het een en ander uit, maar het mocht niet helpen. Daarna nog gekeken of het aan bepaalde zenders kon liggen. Deze vervangen maar ook dat hielp niet.

 

Bij het eerst CP punt alles nogmaals gecontroleerd, maar niets kunnen vinden. Het moest dan toch in het brandstoffilter zitten. Maar omdat er in de racetruck geen brandstoffilter zat als reserve is er een gat in het filter gehakt om de brandstofdoorvoer te verbeteren. En dat hielp gelukkig.

 

En als je dan het ritme er een beetje in hebt kom je op een volgend probleem. Er moest een WP komen, maar dat punt was niet te vinden. Net als vele andere deelnemers moest er lang naar gezocht worden. En als je dan al zo lang onderweg bent, kun je er ook wel eens klaar mee zijn. Er waren al deelnemers afgehaakt . En dat idee werd wel heel aanlokkelijk.

 

Maar dan kennen we Daan (Daniël) nog niet. Nou echt niet, we gaan alles rijden en niets laten liggen hoe laat het ook wordt.

 

En dat hebben ze gedaan. Alle Wp’s en Cp’s zijn binnen gehaald. En dan kom je uiteindelijk als een van de laatste binnen na 11 uur onderweg geweest te zijn.

 

De precieze plaats is nog niet  bekend, maar dat horen we morgen dan wel.

Het werd uiteindelijk als 21e binnen en 13e algemeen.

029 2018 17