Vandaag 2

Gisteren 97

Afgelopen week 99

Afgelopen maand 3128

Totaal 236463

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

033-2018

 

Toch niet als in 2016…

 

Twee jaar geleden ging het in deze duinen fout. En dat maakt het allemaal net even spannender. De start ging goed en als je dan als een na laatste bent gestart en dan toch op een hele mooie plek binnen komt is dat toch heel erg fijn. Dat is weer zoals we het team kennen.

 

De brandstoffilter kapot en moest vervangen worden maar hij was even spoorloos, maar nadat alle kisten onderste boven zijn gekeerd, is hij toch gevonden. En nu er een nieuw filter inzit gaat de Elephant weer als een zonnetje. Er zijn dit keer ook geen banden kapot gereden omdat ze bij de stenen partijen rustig aan hebben gedaan.

 

Ook het navigeren ging perfect. 1x verkeerd gereden en dit snel weer hersteld.034 2018 10

 

Maar daarna kwam er toch een klein foutje wat tijd kostte. Op een hele hoge duin ging het dan toch fout. De elephant 4 bleef op zijn bolle buikje hangen op het topje van de duin.

 

En dan moet je scheppen. 1 bats hadden ze meegenomen en dan moet de rest met het handje worden gedaan.

 

De redding kwam van het laatst gestarte team van startnummer 525 Giso Verschoor, Pascal de Baar en Jan van der Vaet. Een klein rukje met hun truck en ze konden hun weg weer vervolgen.

 

Als met al een dag die alles van gisteren weer goed maakt. Vandaag als 11e binnen en dan is de stand algemeen ook op een 11e positie voorlopig.

 

Onderstaand filmpje gemaakt door Arie. Hij was erg zenuwachtig en daardoor heeft hij zijn camera niet echt goed in zijn hand gehouden. (Excuses voor het ongemak)