Vandaag 53

Gisteren 84

Afgelopen week 429

Afgelopen maand 235

Totaal 180423

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

038-2018

 

De Finish bereikt.

 

Op een kleinigheidje na is deze dag vlekkeloos verlopen. Op de laatste 20 km is er een zender afgebroken waardoor de vering niet naar behoren werkte.

 

Er is voor gekozen om door te rijden want Peter zei:” het maakt niet veel uit of we nu stoppen en de zender vervangen. Dit zal wat tijd betreft niet veel uitmaken, dus we rijden door”.

 

En dan is het een heel goed gevoel om toch mooi voor in het klassement deze dag af te sluiten.

 

Vandaag als 9e over de eindstreep gekomen en dan als 11e algemeen op de eindlijst.

 

Het was natuurlijk erg jammer van die dag dat de brandstoffilter niet mee werkte, maar dat is techniek en soms heb je dat niet in de hand.

 

En zoals Jos verteld:” we hebben een geweldige rally gehad, met een goed team dat voor elkaar staat en altijd bereid is om de handen uit de mouwen te steken. Ik ben er trots op dat we dit met samen voor elkaar hebben gekregen”.

 

Het was al een feestje bij de finish van deze laatste etappe en dat wordt vanavond nog eens overgedaan tijdens de prijsuitreiking. Direct na de finish wordt alles in de truck geladen en de racetruck gaat op de aanhanger. Morgen gaan Henny, Arie en Jan al weer vroeg uit de veren om op weg te gaan naar de boot om op tijd te zijn voor de overtocht. En een paar uur later gaan Jos, Daniël en Peter met het vliegtuig.

 

“Maar voordat het zover is eerst een lekkere douche, want we zijn zo zwart als een tor”, aldus Jos, “we slapen vannacht in een hotel en dat is na zo’n week toch wel weer erg luxe en die douche kunnen we echt goed gebruiken”.   

038 2018 01